Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
domy dziecka domy dziecka w Warszawie a wolontariat, gdzie? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: domy dziecka domy dziecka w Warszawie a wolontariat, gdzie?
domy dziecka domy dziecka w Warszawie a wolontariat, gdzie?  
Ostatnio, można by rzec, że pod wpływem programu telewizyjnego zaczęłam intensywnie myśleć o wolontariacie w jednym z Warszawskich domów dziecka. Chciałabym bardzo pomóc w opiece nad maleńkimi dziećmi, bo wiem, że każde ręce do pracy (i oddane serce są niezbędne.Ponieważ mam trochę wolnego czasu, chciałabym bardzo pomóc w opiece nad dzieciakami. Może moglibyście mi coś doradzić?Nie bardzo się orientuję gdzie moge się zgłosić. Wspaniale byłoby, abym miała dogony dojazd (mieszkam obecnie na Kabatach, ale za miesiąc będą to Ząbki, tuż przy Targówku) Będe wdzięczna za wszelkie sygestie. Pozdrawiam Małgorzata

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
domy dziecka domy dziecka w Warszawie a wolontariat, gdzie?  
się orientuję gdzie moge się zgłosić. Wspaniale byłoby, abym miała dogony dojazd (mieszkam obecnie na Kabatach, ale za miesiąc będą to Ząbki, tuż przy Targówku) Będe wdzięczna za wszelkie sygestie. Pozdrawiam Małgorzata czesc jak wpiszesz w wyszukiwarke dzom dziecka warszawa to znajdziesz. jedne domy dziecka wymagaja by osoby ktore beda tam pracowac mialy juz dokumenty ze sa wolontariuszami i moga pracowac z dziecmi - inne domy dziecka tego nie wymagaja. jak sie zalapac? zadzwonic, dowiedziec sie i juz. kiedys robilem dyskoteke w domu dziecka na kole, organizowalem zbiorke rzeczy dla dzieciakow z domu malego dziecka. ogolem pracy jest sporo, zawsze cos sie znajdzie, a na pewno teraz na wakacje. wiec powodzenia. (a jesli masz wiecej jak 18 lat to zapraszam do pokojowego patrolu - moze to nie praca z dziecmi, ale dobra zabawa, pomoc i wolontariat z kozyscia rowniez dla ciebie. jak cos wiecej to priv amratBEZT...@amrat.kernel.pl pozdrawiam Maksym Wojcieszek(max) Naczelnik AmRat

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team