No wlasnie, co polecanie kupic? Najwazniejsze zeby dobrze sie na niej krecilo - milo by bylo zeby osiagala stabilnie cos kolo 220 Mhz bo barton bedzie zwykly a nie mobile wiec zabawa z mnoznikiem odpada, a chcialbym miec jakis margines do krecenia

. Myslalem o Epox 8rda3+, czy to dobry wybor?, a moze jest cos lepszego w podobnej cenie? Druga sprawa to zasilka - co kupic bedzie na tym kompie oprocz bartona r9800pro. Warunki jakie musi spelniac: 1.Cisza 2.cisza 3. rozsadna cena Ofkos musi ten sprzet uciagnac (krecenie w planach) i nie zjarac polowy jak sie sam zepsuje, acha no i active pfc powiniem raczej posiadac. WAZNE: musi dzialac na 110/230 V. Kupowal bede na newegg.com i do wyboru mam firmy: A GPB ENTERPRISES INC AEROCOOL AHANIX AMS (American Media Systems) ANTEC APEX (SUPERCASE/ALLIED) ASPIRE (TURBO CASE) BIOSTAR Codegen (CG Group) COOLMAX DYNAPOWER USA ENERMAX ENLIGHT E-POWER/TAGAN FORTRON SOURCE INWIN I-STAR COMPUTER CO. LTD JUST PC KINGWIN INC. _link_WORLD ELECTRONICS MGE OCZ TECHNOLOGY, INC. PCMCIS POWMAX RAIDMAX SEASONIC USA SHUTTLE SILVERSTONE SPARKLE POWER INC. THERMALTAKE VANTEC ZALMAN TECH CO., LTD 3. cooler: Cichy, ciagnacy przetaktowanego bartona (przy czym nie jestem z typu o boze, mam az 44 stopnie na procesorze, co zrobic? ) jesli na full load bedze ponizej 60 stopni jest ok. No i jakas przyzwoita cena zeby byla - mysle ze nie wiecej jak 100 PLN. Znow newegg.com i do wyboru: AEROCOOL ALPHA COMPANY, LTD. ANTEC ARCTIC-COOLING ASCENT TECHNOLOGIES ASPIRE (TURBO CASE) BYTECC COOLER MASTER COOLJAG COOLMAX CORSAIR MEMORY, INC. DYNATRON ENERMAX GALAXY TECHNOLOGY GENERIC GIGABYTE KINGWIN INC. KOOLANCE INC. LOGISYS COMPUTER OCZ TECHNOLOGY, INC. PANASONIC - Panaflo POWMAX SANMAX SCYTHE USA SILVERSTONE SPEEZE COOLERS SPIRE COOLERS SUNON SWIFTECH INC. TAISOL ELECTRONICS THERMAL INTEGRATION TECHNOLOGY INC THERMALRIGHT, INC. THERMALTAKE TR2TT TECHNOLOGY UNINCOM VANTEC Y S Tech ZALMAN TECH CO., LTD Sory za ten przydlugi elaborat, ale chcialem zeby wszystko bylo jasne. z gory dzieki za odpowiedzi a juz bylbym szczegolnie wdzieczny jakby ktos zajrzal na
http://www.newegg.com i doradzil co stamtad kupic michu