Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
leczenie choroby niedokrwiennej serca Serce czy co? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: leczenie choroby niedokrwiennej serca Serce czy co?
GTW ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
leczenie choroby niedokrwiennej serca Serce czy co?  
Trochę po 18 roku życia zacząłem oddawać krew co dwa miesiące. Obecnie mam już srebrną odznakę tak więc oddałem 12 tysięcy mililitrów. Miałem tylko raz przerwę roczną bo wycięto mi wyrostek oraz dwie półroczne. Moje problemy z sercem wyglądają następująco? - uderza normalnie po czym przestaje, mijają może z dwie sekundy i znowu uderza ale w ten sposób, że niekiedy odkaszlnę czy coś w tym stylu tak więc jest to bardzo silne i przede wszystkim dzieje się tak niekiedy seryjnie przed dłuższy czas i to prawie zawsze kiedy np. leżę w łóżku albo siedzę zwykle jednak dzieje się to raz ale w różnych odstępach - ten stan ma miejsce m.in. kiedy się zmęczę, jest gorąco albo kiedy się czymś wcześniej zdenerwuję czy też w trakcie owego stresu Kiedy się zaczęło? - pracowałem wtedy w serwisie m.in. telewizorów ale tylko raz mnie troszkę pokopało - po serwisie była praca w ochronie, która trwała ponad półtora miesiąca - obecnie mam wątpliwą przyjemność pracy w tesco i zwykle te problemy mają miejsce kiedy wracam do domu choć czasem jeszcze i w pracy Coś innego co zauważyłem? - nie wiem czy to coś ważnego ale potrafię spać nawet 13 albo i 14 godzin jeśli mam sprzyjające warunki (chłodne pomieszczenie <- zawsze lubiłem spać w zimnie) - niekiedy duże zmęczenie mimo tego, że minęły zaledwie trzy albo 4 godziny od momentu kiedy wstałem - zawroty głowy a niekiedy dosyć duże kiedy np. wstaję z czymś co chciałem podnieść Podobne problemy u kogoś z rodziny? Wiem, że na pewno mój dziadek od strony matki ma jakieś problemy z sercem ale nie wiem jakie. Bierze jakieś tabletki na uspokojenie i nosi coś w rodzaju inhalatora tzn.. czegoś co kształtem przypomina to co noszą ludzie chorzy na astmę. Przeszedł też operację jelita grubego. Mój dziadek od strony ojca jest zdrowy ale nie wiem jak umarli jego bracia. Jest najstarszy i tyle wiem. Proszę pytajcie jak czegoś nie wiecie. REASUMUJĄC Nie wiem za bardzo co to jest i dlatego się pytam. Jeśli ktoś coś wie niech napisze.

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
      Tematy Autor Data
    thread link
leczenie choroby niedokrwiennej serca Serce czy co?
GTW 2008/07/11 21:08
    thread link
thread linkthread link leczenie choroby niedokrwiennej serca Serce czy co?
Samotnik 2008/07/11 21:08
    thread link
GTW 2008/07/11 21:08
    thread link
Dora 2008/07/11 21:08
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team