Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
tussipect a odchudzanie (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: tussipect a odchudzanie
Manio ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
tussipect a odchudzanie  
Czy mozna schudnac zazywajac Tussipect jesli tak to w jakich dawkach na dzien i ile mozna schudnac. pozdr

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
tussipect a odchudzanie  
Nie wiem jak duzo cukry moze zawierac tabletka tussipectu  wazaca 0,6g zawierajaca 15mg efedryny, nawet jesli zawiera cukier to nie sadzae aby znaczne ilosci. tyle zeby cos poczuc to trzeba sobie lyknac 20 tabletek, a to juz mamy 12g tych tabletek Ale i tak Gusiek przesadzila troche.

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
tussipect a odchudzanie  
Z tego co wiem to efedryna najlepiej dziala w polaczeniu z kofeina w dawkach Efedryna 20mg Kofeina 200mg pomaga schudnac poniewaz zdecydowanie powstrzymuje uczucie glodu oraz dziala jako srodek pobudzajacy (dopingujacy) jakiś czas temu czytałam, że efedryna z Tusipp, kofeina z kawy i polopiryna działąją odchudzająco mocno podnosząc temperaturę ciała, ale po pierwsze dawki muszą być końskie, mocne serce i coś tam jeszcze. Ja nie zdecydowałam się na taki eksperyment z organizmem, chciałabym sie jeszcze nim nacieszyć. Kalina

Loguj się Loguj się  
Manio ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
tussipect a odchudzanie  

jakiś czas temu czytałam, że efedryna z Tusipp, kofeina z kawy i polopiryna działąją odchudzająco mocno podnosząc temperaturę ciała, ale po pierwsze dawki muszą być końskie, mocne serce i coś tam jeszcze. Ja nie zdecydowałam się na taki eksperyment z organizmem, chciałabym sie jeszcze nim nacieszyć. Kalina
Tabletka tussipectu zawiera 15mg efedryny i zalecane jest 3xdziennie po dwie tabletki co daje 90mg efedryny. Natomiast jesli chodzi o dzialanie odchudzajace to zalecane jest 2 do 3 razy dziennie 20mg Efedryny oraz 200mg kofeiny co daje 40-60mg Efedryny czyli polowe tego co farmaceuci zalecaja bez recepty . Gdzies czytalem, ze jest udowodnione, iz stosowanie wiekszych dawek niz 20 mg E nie zwieksza efektu chudniecia. Bycmoze jesli ktos stosuje znacznie wieksze dawki to jako termogenik spala troche kalorii. Ale to metoda dla leniwych i nie sadze ze na dluzsza mete da sie osiagnac trwale rezultaty  bez aktywnosci fizycznej i wlasciwej diety. Efedryne mozna stosowac we wlsciwych dawkach jako srodek wspomagajacy, ktory pozwoli nam utrzymac rezim diety oraz systematyczny trening.

Loguj się Loguj się  
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team