Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
zdrowe włosy trwala? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: zdrowe włosy trwala?
zdrowe włosy trwala?  
Witam Mam problem z dokonaniem wyboru. Zdecydowalam sie zmienic swoje wlosy. Do teraz mialam proste i dlugie. Pomijajac juz fakt trendow itp. postanowilam sobie zrobic delikatna trwala. Chce uzyskac efekt delikatnych fal w ksztalcie litery S . Boje sie jednak ze po zrobieniu trwalej na takich walkach jakie sa obecnie dostepne (najwieksze), jesli nawet uzyskam taki efekt jak chce, to po umyciu wlosow pojawi mi sie pudelek na glowie. Nie wiem czy moge jakos dobrac rodzaj plynu...czy po rozczesaniu trwalej do okreslonej wielkosci lokow beda sie one utrzymywac w takim stanie caly czas? Nie chce pozniej czeakc znowu 3 lata na odrastanie wlosow: Poradzcie POzdrowka, Ada

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
zdrowe włosy trwala?  
Mam problem z dokonaniem wyboru. Zdecydowalam sie zmienic swoje wlosy. Do teraz mialam proste i dlugie. Pomijajac juz fakt trendow itp. postanowilam sobie zrobic delikatna trwala. Chce uzyskac efekt delikatnych fal w ksztalcie litery S . Zrob sobie raczej poltrwala . W salonach Welli nazywa to sie headlines - podnosi u nasady i robi takie delikatne fale. A ja mialam efekt dodatkowy - nie wiadomo z jakiej paki same mi zaczely po tym wlosy falowac

Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
zdrowe włosy trwala?  
Zrob sobie raczej poltrwala . W salonach Welli nazywa to sie headlines - podnosi u nasady i robi takie delikatne fale. A ja mialam efekt dodatkowy - nie wiadomo z jakiej paki same mi zaczely po tym wlosy falowac A czy to niszczy włosy tak, jak trwała?? I czy to jest to, co się czasami nazywało tu stylingiem (stylling? stiling?? ;P)??

Loguj się Loguj się  
zdrowe włosy trwala?  

Zrob sobie raczej poltrwala . W salonach Welli nazywa to sie headlines - podnosi u nasady i robi takie delikatne fale. A ja mialam efekt
Dzieki za odpowiedz ) MAm tylko jeszcze pytanie, czy headlines robi sie na jakiejs okreslonej dlugosci wlosow? Czy to nei ma znaczenia?  (mam wlosy do polowy plecow i nie chcieli mi robic na tej dlugosci trwalego sylingu) Dzieki raz jeszcze POzdrowka, Ada

Loguj się Loguj się  
zdrowe włosy trwala?  
Nie chce pozniej czeakc znowu 3 lata na odrastanie wlosow: Poradzcie POzdrowka, Ada

Loguj się Loguj się  
ula.p ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
zdrowe włosy trwala?  

Dzieki za odpowiedz ) MAm tylko jeszcze pytanie, czy headlines robi sie na jakiejs okreslonej dlugosci wlosow? Czy to nei ma znaczenia?  
niemal w kazdym salonie powiedzieli mi ze tylko na którkich do połdlugich.

Loguj się Loguj się  
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team